Terifiant! Un fermier de 72 de ani a fost mâncat de porcii pe care îi creştea

O întâmplare fără precedent a fost semnalată într-un sat din Polonia, atunci când un fermier polonez în vârstă de 72 de ani, a fost mâncat de porcii pe care îi creştea, informează lool.ro, citând presa locală.

Trupul bărbatului a fost găsit la începutul săptămânii de un vecin, care a mers la ferma bărbatului, după ce acesta nu a mai fost văzut de la Anul Nou.

O autopsie a confirmat faptul că bărbatul a fost mâncat de animale. Cu toate acestea, dat fiind că porcii au consumat aproape tot ţesutul moale, nu s-a putut stabili cauza morţii fermierului sau dacă bărbatul era viu când a fost mâncat de animale.

Autorităţile cred că bărbatul ar fi putut suferi un atac de cord sau ar fi leşinat. Însă, pentru că autopsia nu a putut confirma nici una dintre aceste ipoteze, ancheta demarată va fi probabil abandonată.

Porcii, care erau crescuţi pentru carne, nu erau închişi şi au putut să se deplaseze prin fermă. Articolul continua dupa relame …

loading...

Animalele vor fi ucise şi carcasele lor vor fi folosite. Carnea de la porcii care l-au mâncat pe bărbat nu va fi pusă în vânzare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţi interesante pe portalul lool.ro