O bătrânică de 80 de ani, s-a îndrăgostit de un tânăr de 35 de ani: „Este incredibil să fac dragoste cu el. Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou”

Povestea de dragoste a lui Iris, o femeie de 80 de ani, a făcut înconjurul lumii, ţinând cont de faptul că nimeni nu se mai gândeşte să se îndrăgostească la o vârstă atât de înaintată. Iris este o pensionară din Marea Britanie şi nu este dispusă să-şi petreacă zilele croșetând sau așteptându-și nepoții, scriu cei de la antena3.ro

Pensionara este foarte îndrăgostită şi vrea să se mărite cu un tânăr din Egipt, în vârstă de 35 de ani. Cu ceva timp în urmă, Iris Jones l-a cunoscut pe Mohamed Ahmed Irbriham pe Facebook, apoi a plecat în Cairo ca să-și întâlnească marea dragoste.

Cei doi proaspeţi iubiţi au făcut dragoste la doar câteva ore după ce s-au întâlnit și au vrut să se căsătorească după patru zile, dar nu aveau actele necesare. Acum, bătrânica de 80 de ani doreşte din toată inima să se întoarcă în Egipt pentru a-și oficializa relația.

„Este incredibil. Mă simt ca o virgină din nou. Nu a fost ușor, dar a fost foarte iubitor și romantic. Fostul meu soț spunea că sunt frigidă când am divorțat de el acum 40 de ani, dar acum știu sigur că nu”.

Femeia care are doi fii, Steve, 54 de ani, și Darren, 53 de ani, recunoaște că relația este una de dragoste adevărată. Iris spune că Darren este convins că tinerelul îi vânează doar averea. „Dacă se căsătorește cu mine pentru avere, va fi dezamăgit pentru că trăiesc doar din pensie. Mi-a spus chiar că va semna un contract prenupțial pentru că mă vrea pe mine, nu casa mea. Am petrecut ani făcându-i pe ceilalți fericiți. Acum vreau doar să mă mărit cu bărbatul pe care îl iubesc înainte de a muri”, a declarat femeia pentru Sunday People.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro