Soacra a rămas însărcinată cu proaspătul ei ginere, apoi l-a luat şi de soţ …

O poveste frumoasă de dragoste s-a transformat într-o căsătorie, în data de 14 august 2004. Totul s-a întâmplat în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, atunci când tânăra Lauren s-a căsătorit cu Paul, iar aceştia au făcut o nuntă de vis, soacra mică, plătind şi ea suma de 17.000 de euro pentru realizarea dorinţei tinerilor însurăţei, scriu cei de la redactia.ro citând mirror.co.uk.

Încă de la început, Paul White se înţelegea foarte bine cu soacra lui, iar Lauren era pe zi ce trece mai bucuroasă de relaţia de amiciţie a celor doi. La doar opt săptămâni de la frumoasa nuntă, Paul s-a mutat de acasă, iar după nouă luni, soacra mică, Julie, a născut un copil, anunţând că ea şi Paul au devenit un cuplu.

„Paul s-a înţeles mereu bine cu mama mea. Nu m-am gândit la ceva ciudat, deoarece era soacră şi am crezut că e prietenoasă. Râdeau mult împreună. Nu m-am îngrijorat. De ce aş fi făcut asta? De abia aşteptam să mă mărit, dar nici nu s-a uscat bine cerneala pe certificat… Că Paul s-a şi schimbat. Pleca mereu cu orele şi îşi ţinea telefonul la secret. La patru săptămâni după ce am zis „Da”, am descoperit motivul”, a povestit tânăra.

Într-una din zile, sora lui Lauren a găsit telefonul mamei ei şi a descoperit mesaje între femeie şi Paul. După discuţii aprinse şi lungi, Lauren a descoperit adevărul. Julie a vrut să se mărite cu Paul, fostul ei ginere, doar că nu a conceput nunta fără a o avea aproape pe fiica ei, căruia tocmai îi furase soţul. „M-a sunat să mă invite. A fost ciudat. Eu m-am măritat cu Paul în data de 14 august 2004 şi ei s-au „luat” pe 15 august 2009”, a povestit Lauen.

„A fost prea mult, dar am mers acolo, de dragul fiicei mele. Am mers să văd cum mama se mărită cu acelaşi bărbat cu care eu mă măritasem în urmă cu cinci ani…” Articolul continua dupa reclame…

loading...

Până la urmă, tânăra a reușit să depășească drama și să iubească din nou.

„O să am toată viaţa probleme legate de încredere. Timpul este cel mai mare vindecător şi încerc să am o relaţie normală cu mama. Dar n-o să mai fim niciodată atât de apropiate – n-o să mai am niciodată încredere totală în ea”.

Julie, în vârstă de 53 de ani, a fost mai directă: „Suntem căsătoriţi. Nu avem o aventură. Suntem căsătoriţi şi asta e situaţia”. Paul, care are acum 35 de ani, a refuzat să discute cu presa.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul redactia.ro