La doar 9 ani, un băieţel şi-a înjunghiat sora de 5 ani, pentru că trebuia să aibă grijă de ea, aşa cum îi cerea mama lui

Un caz deosebit de grav s-a petrecut de curând în Florida, Statele Unite, atunci când un băieţel de 9 ani şi-a înjunghiat sora de numai 5 ani, în timp ce striga „mori, mori!”. Cu doar câteva zile în urmă, băieţelului i-a venit ideea să scape de sora lui şi de atunci nu a putut să se mai gândească la altceva., scriu cei de la stirileprotv.ro

Pentru ca rămăsese singur în casă cu sora lui, acesta ar fi luat un cuțit cu care a înjunghat-o pe fetiță în repetate rânduri. Imediat a ajuns acasă şi mama lui, care văzând nenorocirea a alertat imediat autoritățile locale.

Făra să stea prea mult pe gânduri, băiatul a fugit în momentul când a văzut-o pe mama lui, numai că polițiştii l-au găsit ascuns într-un șopron. Întrebat de către organele de anchetă despre gravitatea faptelor lui, băiețelul susține că a recurs la gestul oribil pentru că voia să iasă afară și nu putea, întrucât trebuia să aibă grijă de sora mai mică.

Fata de cinci ani a fost transportată la Spitalul Shands din Gainesville, în stare critică.

Pentru moment, băiatul rămâne sub arest la Centrul de detenție pentru minori Marion, iar judecătorul a ordonat să fie supus unei evaluări psihiatrice imediate.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro