Românul John Muşetescu a fost arestat, fiind bănuit de comiterea a trei crime în Barcelona, în mai puţin de o oră

Ceea ce pare a fi de domeniul incredibilului a fost înfăptuit de un român în Spania, mai bine spus, a ucis trei persoane în maxim o oră. John Muşetescu este de origine română, are naţionalitate suedeză şi rezidenţă în Barcelona. Acesta ar fi comis crimele la începutul acestei săptămâni. Conform celor de la iasi247.ro care citează El Caso, prima victimă a bărbatului a fost Hector Nunez, un bărbat de 30 de ani născut la Alicante, dar care trăia de câţiva ani în Barcelona.

Anchetatorii încă nu au putut să stabilească în ce condiţii Muşetescu a ajuns în apartamentul lui Nunez, dar susţin că John l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe Nunez, inclusiv în gât, după care ar fi provocat un incendiu pentru a-şi acoperi urmele.

Imediat, bărbatul de origine română se pare că a sărit de pe balcon, de la etajul 1 al clădirii, şi ar fi fugit cu o bicicletă de la locul faptei.

După numai 600 de metri de locul primei crime, John şi-ar fi abandonat bicicleta şi s-ar fi refugiat în apartamentul Rosei Diaz, o văduvă în vârstă de 75 de ani, căruia i-ar fi furat bijuteriile şi ar fi lovit-o puternic la nivelul capului, bătrâna fiind găsită întinsă pe scări.

A treia victimă a lui John ar fi fost David Caminada, un funcţionar public de 50 de ani înjunghiat în stomac în Placa de Sant Jaume. Victima avea să moară două zile mai târziu la spitalul din Barcelona. În acel moment, un echipaj de poliţie aflat în zonă l-a imobilizat pe criminal cu ajutorul mai multor trecători. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Românul John Muşetescu a fost reţinut pentru prima dată doar pentru înjunghierea lui Caminada, însă anchetatorii au găsit în rucsacul bărbatului armele utilizate şi în celelalte două atacuri, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost decisive. Astfel, bărbatul a fost trimis în arest preventiv pentru o perioadă de 90 de zile.

Presa spaniolă a descoperit faptul că atacatorul are 29 de ani şi s-ar fi născut în Suedia, unde familia lui ar fi emigrat cu puţin timp înainte ca el să se nască.

Din primele informaţii se pare că John Muşetescu trecuse recent printr-un divorţ şi din această cauză ar fi consumat droguri, lucru ce l-ar fi dus la înfăptuirea celor trei crime.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul iasi247.ro