Un băieţel a murit îngheţat după ce a fost închis în garaj şi lăsat fără apă şi mâncare

Un poliţist din New York, s-a despărţit de soţie de ceva timp, iar în scurt timp a reuşit să-si facă o alta iubită. Fostul cuplu aveau un băieţel de doar 8 anişori, pe nume Thomas, pe care organele competente l-au dat în custodia tatălui, care era poliţist, scriu cei de la observator.tv

Astfel, poliţistul Michael Valva (40 de ani) a început o nouă relaţie cu Angelina Pollina, o femeie de 42 de ani, iar fiul său din prima căsătorie a fost ignorat complet. De reţinut că băieţelul suferea şi de autism, astfel că ar fi avut nevoie de o îngrijire specială.

Cu toate că mama lui Thomas a aflat că fiul ei era bătut şi înfometat de tatăl său şi noua lui iubită, aceasta încă nu a reuşit să obţină custodia băieţelului.

În urmă cu o săptămână, băiatul a fost bătut, lăsat fără apă sau mâncare şi închis în garaj, fără căldură, la o temperatură de -7 grade Celsius, în timp ce el se distra cu noua iubită, notează DailyMail.

A doua zi dimineaţă, băiatul a fost găsit mort de tatăl său. Pentru a acoperi crima, bărbatul a luat trupul fiului său şi l-a băgat în apă caldă, în cadă, pentru a-i creşte temperatura corpului, apoi l-a dus pe aleea din faţa casei, explicându-le colegilor săi poliţişti că băiatul a murit când pleca la şcoală.

loading...

Medicii ajunşi de urgenţă la casa poliţistului au descoperit că băiatul de opt ani avea o temperatură a corpului de numai 24 de grade Celsius. Manevrele de resuscitare au fost în zadar, astfel că micuţul a fost declarat decedat.

O anchetă a scos la iveală faptul că tatăl se face vinovat de moartea copilului, astfel că, atât el, cât şi noua iubită, ambii fiind în casă atunci când Thomas îngheţa de frig în garaj, au fost arestaţi.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv