VIDEO – Un tânăr din Brăila a transmis pe Facebook cum și-a incendiat mașina, după care, poliţiştii l-au dus la psihiatrie

Marţi seară, pe o stradă din orașul Brăila, un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a incendiat mașina și transmis live pe Facebook întreaga scenă, motivând că s-a plictisit de autoturismul vechi, scriu cei de la digi24.ro

Conform filmării, mașina era un bolid vechi si a fost incendiat de proprietar, pentru simplu motiv că s-a săturat de ea. În imagini apare și tânărul care pare să fie băut.

„Nu, măi, frate, eu vreau să ardă de tot, dar nu a ars decât pe spate, aduceți-mi și mie o geacă”, spune autorul incendiului.

„Hai, mă, să o stingem”, se aude o voce, dar tânărul îi răspunde imediat: „Nu, mă, cum să o stingem? Eii, Brazilia, băi, unde fugiți, băi nebunilor… Am dat foc la mașină pentru că m-am plictisit de ea… Eii, Brazilia”, spune piromanul, în timp ce flăcările cuprind mașina.

Incidentul a fost anunțat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a stins focul.

loading...

„Mașina a ars în proporție de 90%. Misiunea pompierilor a ținut 30 de minute, iar incendiul a fost limitat fără a exista posibilitatea de extindere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, potrivit Mediafax.

Pentru că tânărul a devenit agresiv în momentul apariției Poliției, acesta a fost dus la Psihiatrie. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursă VIDEO: info braila Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro