Irlanda – Un român este acuzat că ar fi tranșat un bărbat. Bucăți din trup au fost găsite în spatele casei

În data de 27 decembrie 2019, în jurul orei 16.00, un bărbat a ieşit afară să-şi caute pisica care nu mai era în casă. În acel moment, în apropierea casei lui, exista cam la 500 de metri o locuinţă abandonată în care stăteau oamenii străzii şi s-a gândit că animăluţul de companie ar putea fi acolo, scriu cei de la stiridiaspora.ro citând irishtimes.com

Cautând pisica pe strada Boreenmanna, Frankie Dunne în vârstă de 64 de ani, a găsit în spatele casei abandonate, bucăţi dintr-un trup uman şi a chemat imediat organele de poliţie.

Se pare că victima era un om al străzii și locuia în acea casă cu alte zece persoane fără adăpost. Polițiștii cred că motivul crimei ar fi fost o dispută din interiorul casei abandonate, iar criminalul a încercat ascunderea crimei începând să tranșeze cadavrul.

Încă de la început, ancheta a condus imediat către un român de 29 de ani, care a plecat în România, în data de 30 decembrie 2019.

Polițiștii din Irlanda au venit în România pentru a-l interoga pe suspect. Ancheta este în desfășurare.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro