O pisică cu puteri binefăcătoare din Rusia a fost scoasă la vânzare cu 320.000 de dolari

Pe un site de vânzări din Rusia, un bărbat şi-a scos pisica la vânzare şi cere pe ea, suma de 20 de milioane de ruble, adică aproximativ 320.000 de dolari. Toţi cei care au văzut anunţul s-au mirat de suma incredibil de mare pe care proprietarul o cere, numai că acesta se apără, spunând că pisica ar avea puteri binefăcătoare, scriu cei de la 3dots.ro

Proprietarul a declarat că vânzarea este făcută chiar la îndemnul felinei. ”Pisica mi-a spus într-un vis să o vând și să folosesc banii pentru o cauză nobilă”, a scris Georgy, pe un site de vânzări popular în Rusia, scrie The Moscow Times.

Bărbatul spune că are pisica de doi ani și a găsit-o la mormântul unui vindecător din Siberia, a luat-o acasă și că de atunci viața i s-a schimbat radical în bine.

”Ori de câte ori am îndoieli, am întotdeauna un vis în care totul devine clar și mi se spune ce să fac”, spune bărbatul.

Nu se știe cu adevărat câţi dintre cei care au văzut oferta au și luat-o în serios, dar acesta a adunat peste 11.000 de vizualizări, conform sursei citate.

loading...

Georgy a ajuns să fie invitat la o emisiune televizată în urma acestui anunț și a declarat pentru canalul de știri Moskva 24 că, în final, ar putea să ofere gratuit pisica. ”Am pus acest preț doar pentru a atrage atenția. Cineva sigur are nevoie de ea chiar în acest moment”, a spus bărbatul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 3dots.ro