Un tată din Braşov şi-a luat bebeluşul în braţe şi s-a aruncat de la etajul 10. Au murit pe loc

O tragedie fără margini a zguduit opinia publică din Braşov. În jurul orei 07:30 dimineaţa, un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, ținându-și în brațe copila de câteva luni, scriu cei de la observator.tv

Imediat după primirea apelului de urgență, la fața locului au ajuns un echipaj de la Ambulanță si altul de la SMURD, dar, din nefericire, ambele persoane erau decedate, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Evenimentul dramatic s-a produs pe Strada Carpaților din oraș. “Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, Alina Maria Ivan.

“Cele două persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața”, a precizat mr. Ciprian Sfreja, reprezentant ISU Brașov.

În timpul tragediei, soţia bărbatului era la bucătărie împreună cu fetiţa cea mare. Articolul continua după reclame …

loading...

Bărbatul avea 37 de ani, era căsătorit şi mai avea acasă încă un copil. Atât el cât şi soţia, lucrau în domeniul IT, iar vecinii spun despre ei că erau o familie de oameni fericiţi, care se iubeau mult, se împăcau de minune şi nu ar fi avut probleme în căsnicie.

Intervievată, o vecină a declarat că acum câteva zile, bărbatul a fost căutat de poliţişti acasă, dar acesta era plecat din localitate. Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv