Cât de nedreaptă este viaţa a două surori, care au numai 10 la şcoală …

Astăzi vă prezint povestea unei fetiţe premiante și a surioarei sale, care își fac temele la lumina lumânării. În comuna Mihai Eminescu, sat Cucorani, trăiește familia GHERASIM, părinţii, doi copii și o bunică.

Din păcate, familia nu are locuinţa racordată la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Mai mult, toţi cei cinci membri sunt nevoiți să locuiască într-o cameră. Căsuța familiei este veche şi a fost reconstruită cu chiu cu vai, după ce în anul 2005 a luat foc.

Tatăl copiilor este cel care muncește și aduce bănuți în casă pentru a putea asigura traiul copilașilor, dar și al mamei în vârstă de 65 de ani, deoarece nu are nici un venit. În ciuda faptului că locuiesc în condiţii improprii, mama a mărturisit că nu ar da copiii într-un centru de plasament, deoarece ea a crescut într-o instituţie finanţată de stat.

Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți, în speranța că va dori cineva să le dea o mână de ajutor la împlinirea acestui vis.

Sunt impresionat cum, în anul 2020, un copil fără posibilități, care locuieşte într-o casă neracordată la reţeaua electrică, este un copil premiant. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Aceşti copii ar mai avea nevoie de încălţări, mărimea 32, 37, de un aragaz şi o butelie. Mama se numește GHERASIM LILIANA-CLAUDIA, din comuna Mihai Eminescu, sat Cucorani, strada Mihai Golai numărul 32. De asemenea țin să ii mulțumesc lui Mihai Căldăraru, pentru ca a avut buna plăcere să ne ajute la achiziționarea acestor produse alimentare.

Autor ARTICOL: Mihai Căldăraru