Gabriela Firea mai vrea la Primărie şi va candida din nou, indiferent de numărul zilelor de vot

Cunoscută şi mândră totodată de faptul că este numită “primăriţa voucherelelor”, aceasta a declarat recent: “Indiferent de numărul de zile de vot, trei – patru – cinci – nouă, voi fi candidat, pentru că nu vreau să fug“, scriu cei de la us24.ro citând RomaniaTV

“Nu am motive să fug, nu îmi este ruşine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor”, a spus Firea sâmbătă, după întâlnirea conducerii PSD cu preşedinţii consiliilor judeţene şi primarii municipiilor de reşedinţă social-democraţi, potrivit Agerpres.

Actualul primar al Capitalei a explicat că s-a decis să continue înainte de discuţia privind numărul tururilor de scrutin. “Conducerea PSD la nivel naţional, conducerea PSD Bucureşti, dar cred că cel mai important hotărârea mea este de a candida pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei şi am făcut această declaraţie în urma consultării cu colegii şi cu familia înainte de a se afla câte tururi – trei, patru, nouă – de scrutin vor fi.

Prin urmare nu pot să dau înapoi doar pentru faptul că din cauza motivaţiei evidente oamenii nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat şi mă refer la cei de PNL.

Citeşte şi: Gabriela Firea, veşti de milioane pentru viitoarele mămici.

loading...

Vouchere de 2000 de lei în 2020 Încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câştiga pe această variantă, nu prin programe şi prin competenţă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul us24.ro