Florin de 32 de ani a murit în Belgia, după ce TIR-ul a căzut pe el, când repara o pană. Urma să devină tatăl a 2 gemeni

O tragedie făra margini s-a petrecut în Belgia, pe autostrada E17 din localitatea De Pinte, în direcția Kortrijk. Florin Corsei în vârstă de 32 de ani, din Botoşani era căsătorit, iar soţia lui este însărcinată cu gemeni, un băiat și o fetiță, în luna a opta, scriu cei de la monitorulbt.ro

Cum s-a întâmplat tragedia. În ziua de vineri după-amiază, în jurul orei 14:00, camionul românului a făcut pană şi a fost nevoit să staţioneze pe banda de urgenţă, pentru a repara roata.

După ce a terminat de reparat o pană, Florin a urcat în cabina camionului, dar a decis să coboare din nou pentru a verifica dacă totul este în regulă. Chiar în acel moment, un alt camion care se venea din spate, s-a abătut de la carosabil, din motive neclare și s-a izbit violent în camionul condus de botoșănean. Autocamionul cu greutatea de 40 de tone s-a răsturnat peste botoșănean și l-a strivit.

Imediat, şoferul camionului care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Harelbeke, a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii ajunşi la faţa locului, iar rezultatul a fost negativ.

Botoșăneanul de 32 de ani, a fost dus la spital cu răni grave și a murit acolo la scurt timp, din cauza traumatismelor prin strivire. În acel moment, pasagerul camionului care a cauzat accidentul, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Waregem, a fost rănit grav și a murit la fața locului.

loading...

Datorită gravităţii accidentului, şoferul care a provocat evenimentul a rămas fără permisul de conducere, printr-un ordin al procurorului.

Procurorul public din Flandra de Est a numit un expert în trafic pentru a cerceta circumstanțele accidentului. Traficul în zonă a fost blocat șase ore. Pentru ridicarea camionului condus de botoșănean a fost nevoie de o macara.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul monitorulbt.ro