Trei surori i-au luat viaţa tatălui lor, pentru că le-a “torturat şi abuzat …”, ani de zile. Ce pedeapsă au primit acestea …

Krestina, Angelina și Maria Khachaturyan, sunt trei surori cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, care au decis să-i ia viaţa tatălui lor, Mikhail Khachaturyan, de 57 de ani, pentru „tortura și abuzul sexual” de care au avut parte în ultimii ani de zile, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Imediat după crima comisă, cele trei surori au fost arestate, iar un număr foarte mare de cetăţeni din Rusia, au început să le urmărească evoluţia procesului judecătoresc.

Potrivit informațiilor dezvăluite de presa locală, bărbatul era un interlop cunoscut, care în același timp avea o relație strânsă cu toţi șefii celorlalte clanuri interlope.

Întrebate în timpul anchetei despre cum au ajuns să îl omoare pe tatăl lor, acesta au recunoscut că Khachaturyan a fost imobilizat cu un spry cu piper şi apoi a fost ucis. Fetele i-au luat viața cu cuțitul său de vânătoare și un ciocan. Nu mai puteau suporta chinurile pe care erau obligate să le suporte.

După ce cazul acestora a apărut în mai multe reportaje realizate de către televiziunile din Rusia, cetăţenii au decis printr-o petiţie semnată de peste 350.000 de persoane, ca cele trei surori să nu fie acuzate de crimă. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Astfel, Procuratura Generală a Rusiei a dispus acum reclasificarea cazului drept „autoapărare”, iar cele trei surori să nu vor mai fi condamnate la închisoare. Decizia a venit după un protest public de amploare.

Schimbarea încadrării juridice a fost făcută într-o declarație a procurorului general adjunct al Rusiei, Viktor Grin. Dovezile din anchetă au dezvăluit că tatăl i-a spus uneia dintre fiicele lui îngrozite: „Îi vei lua locul mamei tale. Mă voi căsători cu tine și vei naște copilul meu”.

Candidata la președinția rusă, Ksenia Sobchak, a avertizat că dacă surorile vor fi închise, va fi o palmă pentru justiția rusă. Aceasta spune că fetele au fost victimele unui tată cu „probleme mentale grave” și dovedite. Au acționat în autoapărare, s-au luptat pentru viața lor și nu au avut de ales.