O tânără mămică de 22 de ani a murit, după ce i-a apărut o vânătaie ciudată pe corp

Sarah Armstrong, o tânără mamă în vârstă de doar 22 de ani şi-a pierdut viaţa într-un mod neașteptat și devastator pentru prietenii săi, la doar o săptămână după ce a mers la medic pentru un control de rutină, scriu cei de la observator.tv citând mirror.co.uk

Tânăra a descoperit niște vânătăi ciudate pe corp și a început să aibă simptomele unei răceli, dar și-a spus inițial că ar fi putut lua o infecție de la un alt spital unde ea lucra. Nu a stat mult pe gânduri şi a mers imediat să facă o vizită la medic.

Nu a trecut mult timp şi în şapte zile a făcut un atac cerebral și a murit. Decesul a intervenit din cauza unei forme grave de leucemie despre care tocmai aflase. În urma ei, o fetiță de doar doi anişori a rămas orfană de mamă, iar familia, prietenii complet devastați.

Ciudat este faptul că, doar cu o noapte în urmă dormise şi se distrase cu prietena ei cea mai bună. Împreună au râs şi au povestit vrute şi nevrute. Niciuna dintre ele nu s-ar fi gândit că va fi pentru ultima dată când se vor mai vedea.

“Nimănui nu îi vine să creadă, suntem devastați, șocați. Sarah începuse să aibă acele vânătăi și îmi tot spunea că nu înțelege care e treaba cu ele. I-am spus să își facă o programare la doctor pentru a fi sigură că nu e nimic grav. Cei de acolo i-au spus ca trebuie să îi facă niște analize de sânge. În aceeași zi au sunat-o de la spital să se întoarcă de urgență pentru a face niște teste mai amănunțite” a declarat prietena ei din copilărie, Danielle Johnson. Articolul continua dupa reclame …

loading...

“Nici măcar nu și-a dat seama cât de gravă era situația. Era plină de viaţă. Nu-mi vinse să cred, stăteam acolo râzând cu o seară înainte să moară. Mereu făcea tot ce era necesar pentru a-i ajuta pe cei dragi. Râdea şi ne făcea şi pe noi să râdem. Era o mămică uimitoare, îi punea pe toţi pe primul loc. A început imediat chimioterapia după ce a aflat vestea, era foarte pozitivă.  a mai spus prietena ei.

Sarah le-a spus celor dragi că își dorește ca povestea ei să fie auzită, astfel încât oamenii să meargă la timp la medic și să aibă șansa să lupte pentru viața lor. Din informaţiile relatate de ediţia online mirror.co.uk, tânăra a fost diagnosticată în data de 29 ianuarie 2020 cu boala devastatoare, iar pe data de 1 februarie 2020 a închis ochii pentru totdeauna.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv