Fără să ştie că e gravidă, o tânără mămică de 37 de ani din Iaşi a născut chiar în UPU

Un eveniment mai puţin obişnuit s-a petrecut ieri 4 februarie 2020 în Iaşi, atunci când o tânără de 37 de ani a ajuns în Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Sf. Spiridon şi a născut fără să ştie că este însărcinată, scriu cei de la observator.tv

Femeia avea dureri abdominale foarte puternice şi a chemat acasă salvarea. Echipajul de pe ambulanţă, după un consult rapid a hotărât să o ducă la spital, fără să-şi dea seama cineva că femeia este cu adevărat gravidă.

Ajunsă la UPU, femeia de 37 de ani a aflat că va fi din nou mamă şi atunci îi venise sorocul. Tânăra a născut în interiorul Unităţii de Primiri Urgenţe, un băieţel sănătos de 1.800 de grame.

„Femeia avusese două naşteri anterior. S-a prezentat la UPU pentru dureri abdominale. A fost adusă cu ambulanţa. Ne-a declarat că nu ştia că este însărcinată pentru că nu mai avea menstră de doi ani. A născut pe cale naturală chiar în UPU, asistată de medici, un băieţel de aproximativ 1.800 de grame, din punctual meu de vedere prematur, având probabil 34-35 de săptă­mâni. A primit în schimb scorul Apgar 10“, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU SMURD Iaşi.

Atât mama cât şi pruncul, au fost transferaţi la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi, pentru ingrijiri de specialitate.

Surs FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv