Italia – Din gelozie, un român și-a bătut fosta iubită și pe pensionarul italian, care o găzduia

Ieri 4 februarie 2020, în jurul orei 14:00, un român de 47 de ani a fost arestat pentru tentativă de omor, de carabinierii companiei Sampierdarena, conduși de căpitanul Antonio Villano. Conform primelor informaţii, motivul agresiunii ar fi fost gelozia bărbatului român.

Românul nostru a intrat în casa unui pensionar italian din Genova unde se afla și fosta lui parteneră și i-a luat la bătaie pe cei doi, folosind un baston de lemn, scriu cei de la rotalianul.com citând Il Secolo XIX. Femeia și bătrânul au fost transportați de urgență la spital.

Cum s-a întâmplat totul …

Bărbatul gelos a intrat în casa pensionarului genovez în vârstă de 84 de ani bănuind că își va găsi acolo fosta iubită, o femeie româncă de 44 de ani. Imediat ce a văzut că fosta iubită era în casă împreună cu pensionarul italian, care locuia pe via Palazzo della Fortezza din cartierul Sampierdarena, i-a luat pe amândoi la bătaie cu un baston de lemn, lovindu-i în zona capului.

Văzând că nu este în regulă cu ceea ce făcuse, românul s-a prezentat singur la unitatea de carabinieri unde a povestit ceea ce a făcut. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cele două victime ale agresiunii românului gelos au fost duse la secția de urgență a spitalului Villa Scassi și internate cu prognostic rezervat. Conform primelor rapoarte medicale furnizate poliției viața acestora nu este în pericol. Carabinierii au efectuat o reconstituire în casa unde a avut loc agresiunea și, atunci când este posibil, vor vorbi cu victimele. Între timp ancheta continuă pentru a clarifica fiecare detaliu.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com