Părinţii l-au pedepsit. Nouă ore a stat în genunchi pe grăunțe de hrișcă, pentru că a întârziat de la joacă.

Un băieţel de doar opt anişori a fost pedepsit de către părinţi, pentru că a venit târziu acasă şi a trebuit să stea în genunchi pe grăunțe de hrișcă. Acesta a trebuit să fie operat pentru a-i fi scoase grăunțele din genunchi, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Tatăl vitreg al băiatului, Sergey Kazakov, în vârstă de 35 de ani şi-a obligat băiatul ca timp de nouă ore să stea în genunchi pe semințele de hrișcă, duritatea acestora provocându-i răni foarte grave. O fotografie cu genunchii însângerați ai băiatului a fost dată publicității. Semințele care au provocat rana au fost îndepărtate chirurgical sub anestezie generală, la un spital din Omsk, Rusia.

Cu toate că era pedepsit, tatăl vitreg l-a lovit pe băiat și l-a tras de păr în timp ce el era în genunchi. Întrebată, mama băiatului, Alina Yumasheva, a recunoscut că a aprobat pedeapsa. Yumasheva a susținut că ea și Kazakov au descoperit această formă de pedeapsă pe internet. Mama a declarat cu seninătate pentru ziarul Komsomolskaya Pravda că a verificat ea însăși această pedeapsă și nu a simțit durere. Atunci i-a permis tatălui vitreg să-i aplice această pedeapsă copilului.

Ce spun anchetatorii: băiatul a suferit enorm, pentru că boabele de hrișcă erau ca o ”hârtie de șmirghel brut” care îi intrau în carne. El a fost auzit plângând că „doare” în timp ce era lovit de tatăl său vitreg. De asemenea, cuplul l-a înfometat pe băiat timp de până la patru zile la un moment dat, susțin anchetatorii de stat.

Kazakov a declarat poliției că i-a aplicat o singură dată pedeapsa. Totuși anchetatorii au recuperat mai multe videoclipuri șterse care au fost depistate pe telefonul său mobil. Chinul la care a fost supus băiatul a ieșit la iveală când acesta a fugit de acasă. El a rugat o vecină să-i vină în ajutor. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Tatăl vitreg, un antreprenor în programarea calculatoarelor și mama copilului se confruntă acum cu un proces. Cuplul este cercetat pentru tortură, care a provocat daune sănătății băiatului, iar tatăl a fost reținut și așteaptă după gratii cercetarea penală.

După o lună de spitalizare, băiatul a fost dat în grija mamei, numai ca aceasta a cerut să fie dat în plasament unei familii bune. Diriginta copilului spune că băiatul era strălucitor la învățătură. Ea crede că el a fost prea speriat ca să se plângă de tratamentul care îi era aplicat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro