Accident terifiant în Bistriţa. Un TIR s-a ciocnit frontal cu un autobuz. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite.

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în această dimineaţă pe DN 15A Beclean – Reghin, pe raza localității Galații Bistriței din județul Bistrița-Năsăud, scriu cei de la romaniatv.net

Conform datelor de la faţa locului, un tir şi un autobuz s-au ciocnit frontat, duminică dimineaţă. Şoferul autocamionului, care circula pe direcţia Bistriţa – Reghin, la intrarea în localitatea Galaţii Bistriţei ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că în autobuz se aflau opt persoane, dintre care două au rămas încarcerate. De asemenea, şoferul autocamionului a rămas încarcerat şi a fost găsit în stop cardio-respirator, fiindu-i aplicat protocolul de resuscitare. În ciuda eforturilor medicale, el a decedat.

Alte cinci victime, aflate în autobuz, au fost transportate la spitalul din Bistriţa cu diferite traumatisme şi fracturi.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

loading...

Sursă FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul romaniatv.net