Doi fraţi proxeneţi români, riscă o pedeapsă de 600 de ani de închisoare în Spania

Românii Cristian şi Sebastian Sandulache sunt doi fraţi din Vaslui, care până de curând erau proxeneţi temuţi în Spania. Aceştia dovedeau mereu o cruzime de neînchipuit, iar pentru a provoca dureri prostituatelor pe care le violau, şi-au pus bile în organele genitale, scriu cei de la stiriest.ro

Zilele trecute, fraţii au fost trimişi în judecată pentru trafic de fiinţe umane, proxenetism şi spălare de bani şi riscă o pedeapsă de 600 de ani de închisoare.

Fiecare dintre fraţi şi-a introdus bile metalice în penis pentru a provoca dureri mai mari femeilor pe care le violau, au precizat procurorii în instanţă, potrivit mirror.co.uk.

Cristian şi Sebastian Sandulache au fost acuzaţi că ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze într-un bordel din localitatea Oviedo din Spania. De pe urma fetelor care practicau cea mai veche meserie din lume, indivizii obţineau în fiecare noapte peste şi 10.000 euro, potrivit stirilekanald.ro.

Procurorii, care au instrumentat cazul înfiorător, susţin ca o prostituată a rămas fără un braţ, care i-a fost fost tăiat cu o sabie de samurai. Mai mult, în cazul în care nu reuşeau să obţină suficienţi bani de la clienţi, fetele erau forţate să mănânce bancnote euro.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiriest.ro