O femeie s-a “iubit” cu 100 de bărbaţi însuraţi, ca să le salveze căsniciile…

Femeia se numeşte Gweneth Lee, este britanică şi are vârsta de 48 de ani. De mai mult timp, aceasta se mândreşte că este “amanta perfectă”, lucru observat de ea, după ce a avut mai bine de o sută de aventuri cu bărbați căsătoriți, scriu cei de la a1.ro

După atâţia ani de experienţă, ea a ieşit în presă şi a făcut o dezvăluire incredibilă, declarând că a descoperit adevăratul motiv pentru care bărbații decid să își înșele partenerele.

Femeia care se laudă că este amanta perfectă şi a salvat căsnicii, susține că totul are legătură cu modelul văzut în familie. În opinia sa, mai bine de trei sferturi dintre bărbații căsătoriți cu care a avut relații intime, au avut părinți care au dat semne de infidelitate.

Ce a declarat “amanta perfectă” despre foștii săi parteneri

Unul dintre partenerii săi din trecut i-a povestit acestuia cum părinții lui au rămas căsătoriți și și-au jucat rolul de părinți pentru el, chiar dacă fiecare avea o aventură.

loading...

Acest lucru l-a făcut și pe el să nu poată rămână fidel soției, căci i se pare imposibil să rămmână cu o singură persoană pe termen lung.

Britanica susține că prin aventurile pe care le-a avut cu bărbații căsătoriți a reușit astfel să le salveze căsniciile nefericite și că, în opinia sa, înșelatul are legătură cu o genă de familie, ce se transmite în special la bărbați.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro