Florin, un român student la medicină în Anglia, a fost dat dispărut de 8 zile si este căutat cu disperare de mama lui

O veste tristă vine din Anglia, acolo unde un tânăr român student la medicină este dat dispărut de 8 zile. Florin e căutat cu disperare de mama lui şi de toţi prietenii, scriu cei de la observator.tv

“Dragilor, nu vă puteți închipui cât de importantă este orice informație despre el. Vă rugăm pe toți cei care îl cunoaște-ți să distribuiti postarea mea, și împreună să îl găsim!

Din primele informaţii, tânărul a dispărut din data de 01.02.2020, iar dacă cineva are conversații sau poze mai recente cu el, mama vă rogă să îi scrieți în privat.

Poliția din întreaga Anglia îl caută in acest moment, așadar dacă în lista mea de prieteni se afla cineva care la văzut aici in Anglia sau în orice altă țară, va rog să nu ezitați nici o secunda să îmi scrieți. Va mulțumim!”, a scris o prietenă a mamei lui Florin, pe Facebook.

Şi mama tânărului român a postat un mesaj în care cere ajutorul, spunând că de pe 2 februarie nu mai poate lua legătura cu el.

loading...

Florin Lăcătuş e din Satu Mare, lucrează critical Care Support Worker la Oxford Heart Centre John Radcliffe Hospital şi studiază medicină la King’s College London.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv