Un român din Italia s-a simţit rău, a căzut pe strada unde locuia şi a murit sub ochii trecătorilor

O tragedie fără margini s-a întâmplat astăzi în familia unui român din Italia. De dimineaţă, românul de 61 de ani se afla pe stradă la Borgo San Dalmazzo, în provincia Cuneo din Piemonte, scriu cei de la rotalianul.com

În timp ce se mergea, conaționalul nostru s-a simțit brusc rău și a căzut din picioare, dar din păcate, primul ajutor acordat de personalul sanitar de la 118 nu i-a mai putut salva viața.

Conform ediţiei online cuneodice.it, cetățeanul român cu inițialele C.C., născut în anul 1959, era rezident în Borgo San Dalmazzo și se deplasa pe jos, în jurul orei 8.00 din această dimineață, pe strada Cavour, când a început brusc să se simtă rău.

Văzând că românului îi este foarte rău, trecătorii au sunat la 118 pentru ajutor medical. Personalul sanitar a intervenit la scurt timp, iar bărbatului i s-a practicat masaj cardiac timp de câteva minute, dar manevrele de resuscitare nu au putut evita din păcate moartea acestuia.

Bărbatul român ar fi locuit chiar pe strada Cavour, acolo unde și-a pierdut viața, mai menționează sursa citată.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii informaţii despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul rotalianul.com