Valentin Paraschiv de 18 ani din Iaşi şi-a ucis tatăl cu o singură lovitură de cuţit, ca să scape cu viaţă din mâinile lui

Radu Paraschiv era un bărbat în vârstă de 47 de ani şi a murit în ziua de vineri, în jurul orei 16:30, fiind înjunghiat din greşeală de băiatul lui în vârstă de 18 ani, scriu cei de la observator.tv

Familia Paraschiv locuia în comuna Ciortești din judeţul Iaşi, iar în ziua de vineri, capul familiei luase câteva pahare în plus de băutură. De câte ori se îmbăta, bărbatul îşi ameninţa des familia cu moartea, iar vineri a pus mâna pe cuţit.

În acel moment, bărbatul a început să se certe cu fiul său. La un moment dat ar fi mers în bucătărie și ar fi pus mâna pe un cuțit. L-a fluturat de câteva ori și l-a amenințat pe tânăr cu moartea. Atunci, Valentin a încercat să-i ia tatălui cuțitul din mână. L-a împins pe pat și au început să se lupte. La un moment dat, din greșeală, lama cuțitului a intrat în piciorul stâng al bărbatului. Speriat, tânărul s-a retras, iar în acel moment tatăl său s-a ridicat și și-a scos cuțitul înfipt în picior. A început să sângereze puternic și a ieșit din casă.

Tatăl s-a ridicat în picioare, a reuşit să iasă din casă, dar după numai câţiva paşi s-a prăbușit la pământ, într-o baltă de sânge. Se pare că lama cuțitului i-a secționat artera femurală. Atunci, băiatul a observat că tatăl său nu mai respiră si a cerut ajutorul medicilor, însă nu s-a mai putut face nimic.

Perosnalul medical ajuns la faţa locului a inițiat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul după aproximativ 45 de minute.

loading...

Cei care se ocupă de anchetă, cred că a fost vorba despre un accident nefericit și vorbesc despre autoapărare, scrie BZI.

Medicii au inițiat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul după aproximativ 45 de minute.

Cu toate că această crima este asemeni altora, totuşi este total diferită. Valentin Paraschiv, tânărul care și-a înjunghiat mortal tatăl, a trăit o adevărată dramă. A văzut cum părintele lui se stinge, după ce l-a înjunghiat, fără voie.

Tânărul Valentin Paraschiv este conştient de toate care s-au întâmplat si acum știe că este vinovat pentru moartea tatălui său. Dar surse din cadrul anchetei au precizat că tânărul nu ar fi vrut să-și omoare părintele și vorbesc despre autoapărare.

“Între tată și fiu ar fi izbucnit un conflict spontan. La un momet dat, victima a pus mâna pe un cuțit și l-ar fi amenințat pe fiul său. Cel din urmă ar fi încercat să-l deposedeze și s-a ajuns într-un final la înjunghiere.”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv