După ce a pozat dezbrăcată, poliţista Ana a fost concediată. Vezi imaginile incendiare …

Polițista Anna Anufrieva din Rusia are vârsta de 27 de ani şi se consideră o femeie frumoasă. Ea a fost concediată anul trecut, după ce au apărut imagini cu ea dezbrăcată, scriu cei de la a1.ro

Tănăra a primit o ofertă tentantă de la o revistă pentru adulţi şi a pozat dezbrăcată, lucru ce i s-a părut a fi normal, fotografiile realizate de ea fiind unele foarte decente. După ce imaginile au fost date publicităţii, frumoasa poliţistă a fost concediată de către superiorii săi.

Pentru fosta poliţistă a urmat o perioadă grea din punct de vedere financiar, dar că a reușit să își găsească un nou loc de muncă, foarte diferit de cel anterior.

De ceva timp, soarele a răsărit şi pe strada ei şi acum, fosta polițistă și-a găsit un loc de muncă potrivit și mult diferit față de cel anterior.

„Am început din luna ianuarie să lucrez la o companie de turism. Îmi iubesc noul loc de muncă, unde lucrez ca manager și ajut oamenii să își organizeze vacanțe de vis. Locul de muncă anterior nu îmi plăcea. Era atât de plictisitor!”, a spus ea.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro