Un român de 30 de ani, tatăl unei fetiţe şi-a pierdut viaţa în Belgia, într-un teribil accident de circulaţie

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 30 de ani din Belgia. Giovani Mosoiu şi-a pierdut viaţa în urmă cu câteva zile, într-un teribil accident de circulaţie produs în Belgia. Evenimentul tragic s-a produs într-un tunel din Beveren, iar în el au fost implicate mai multe autobuze care transportau angajaţi ai unor companii din zonă, scriu cei de la banatulazi.ro

Conform ediţiei online 7sur7, două persoane şi-au pierdut viaţa, patru au fost grav rănite, iar 44 au suferit răni mai uşoare, în urma unui accident produs de un şofer bulgar. Acesta conducea un camion înmatriculat în Bulgaria si a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a ieşit negativ.

In primele momente, autorităţile au dezvăluit doar identitatea unei singure victime, aceasta fiind Kunchok Gengqiu Danzeng, un muncitor de 36 de ani, de origine tibetană, stabilit la Anvers.

După un anumit timp, s-a aflat că al doilea bărbat care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului din Beveren este Giovani Mosoiu, un român de 30 de ani stabilit la Merksem.

Decesul tânărului român a picat ca un trăznet în întreaga comunitate de români din Belgia, mai ales că în urma acestuia rămâne orfană o fetiţă de numai cinci ani.

loading...

Reprezentanţii magazinului românesc „La Ardeleanu”, din Merksem, au anunţat deja că la faţa locului se strâng fonduri pentru familia îndoliată.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul banatulazi.ro