O mamă din Cluj şi-a bătut copilul de nouă ani cu o mătură, până când l-a lăsat fără suflare. Femeie riscă închisoarea pe viață

Pe rolul Tribunalului din Cluj a început judecarea mamei acuzate că și-a ucis fiul în bătaie, după ce l-a lovit cu o mătură în zona capului. Din informaţiile apărute în presa locală, femeia riscă acum închisoarea pe viață, scriu cei de la a1.ro citând portalcj.ro

Evenimentul tragic s-a petrecut în luna iulie a anului 2019, într-un apartament din Cluj, O mamă a trei copii, a fost acuzată că și-a bătut unul dintre copii, în vârstă de 9 ani. Conform datelor furnizate de către anchetatori, femeia l-a bătut pe băiat, după care și-a luat ceilalți doi copii și a plecat de acasă. Când a revenit în locuință, l-a găsit pe cel mic fără suflare.

În prezent femeie se află în arest preventiv, iar procesul ei este început din data de 19 decembrie a anului trecut.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între doi dintre copiii femeii, care în loc să intervină pentru a aplana conflinctul dintre frați, l-ar fi încurajat pe unul dintre ei să-și bată fratele. Motivul ar fi fost că victima s-ar fi apucat de furat, conform declarațiilor ei. Din această cauză, agresoarea a luat o mătură cu care l-a bătut agresiv pe băiat, până când a rupt coada de la mătură.

Femeia obișnuia să-și agreseze copiii și de cele mai multe ori îi punea să se bată între ei. Procesul este în plină desfăşurare şi promitem că vă vom ţine la curent cu noile amănunte ce vor fi dezbătute în cadrul Tribunalului din Cluj.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro