Drama unei familii din Deva. Fiica lor de 16 ani a dispărut fără urmă. Poliția vă cere sprijinul pentru a o găsi

In data de 16.02.2020, la ora 16.30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un barbat din Deva cu privire la faptul ca, in data de 15.02.ac, in jurul orei 19.00, fiica sa, MOCAN Ana-Maria Denisa (foto), a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. Minora nu a mai lipsit de acasă un timp așa de îndelungat, scriu cei de la ziardehunedoara.ro

Semnalmente: 1,60 m, constitutie robustă, aprox. 53 kg., par vopsit blond, ochi albastri, față ovala. La data plecării, minora purta pantaloni blue-jeans, geacă subțire, din material textil (culoare neagră), încălțăminte sport de culoare albă.

Polițiștii au demarat activități investigative si de căutare in vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată măsura urmăririi naționale.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minora, este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul ziardehunedoara.ro

loading...