Un român în vârstă de 19 ani se zbate între viață și moarte, după ce, un şofer italian drogat l-a accidentat

Evenimentul rutier a avut loc la Castelnuovo di Porto (Lazio) în urma căruia un tânăr român în vârstă de 19 ani se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, scriu cei de la rotalianul.com citând Roma Fanpage.

În data de 13 februarie 2019, pe via Pian Braccone Francalancia, în jurul orei 10:30 s-a întâmplat teribilul accident în urma căruia tănărul român a fost grav accidentat.

Cum s-a întâmplat totul.

Românul nostru se pregătea să traverseze strada când a fost lovit de o mașină care se îndrepta spre centrul localității. La volanul autoturismului se afla un bărbat italian în vârstă de 41 de ani, rezident la Roma.

În urma primelor investigaţii efectuate de către poliţiştii ajunsi la faţa locului, s-a stabilit că băiatul a fost lovit puternic de un autoturism la volanul căruia se afla un șofer italian drogat și cu permisul de conducere suspendat.

loading...

Carabinierii din Campagnano di Roma, au mai descoperit că șoferul italian avea de fapt permisul suspendat din luna aprilie 2019, iar la testele ulterioare s-a descoperit că bărbatul consumase droguri înainte de a se urca la volan. Din cercetări a rezultat că șoferul italian avea antecedente penale.

Mașina a fost confiscată, iar italianul a fost arestat pentru infracțiunea de vătămare corporală gravă și însoțit la închisoarea Rebibbia din Roma.

Tânărul român a fost transportat cu elicopterul la spitalul Gemelli din capitala italiană. Starea sa este una foarte gravă și se află în pericol de a-și pierde viața.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul rotalianul.com