O asistentă medicală din Carei a murit chiar de ziua fiului ei. Doi copii au rămas orfani şi nici tată nu mai au …

O tragedie fără margini a zguduit ieri localitatea Marna Nouă din Satu Mare. Ioana Magdalena Szilagyi avea 44 de ani şi era asistentă medicală la Serviciul de Ambulanţă Satu Mare. Ieri, femeia şi-a găsit sfârșitul în timp ce se grăbea să ajungă la spital, pentru a fi tratată de colegii săi. Era răcită și nu se simțea bine, iar pe drum i s-ar fi făcut rău la volan, scriu cei de la observator.tv

Fără să cheme ambulanţa, aceasta s-a suit la volan, iar maşina pe care o conducea s-a izbit de un cap de pod, între Petrești și Carei. În urma ei, doi copii de 14 şi 18 ani au rămas orfani, iar mama era singurulul lor sprijin, deoarece nici tată nu au, pentru că acesta a murit cu câţiva ani în urmă.

Cu o zi înainte de producerea nenorocirii, duminică, femeia a fost la muncă, la Serviciul de Ambulanță. În timp ce era la serviciu, acesta s-a simţit rău și a cerut voie să plece acasă mai devreme.

“Am fost sunată de ea la ora 9, mi-a spus că se simte rău. Am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a spus că doar tuşeşte, dar ar prefera să meargă acasă. Am îndrumat-o să meargă la gardă să-i facă un tratament de urgenţă, ceea ce a şi făcut, şi a plecat”, a declarat Ramona Nemet, asistentă șefă Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare. Acasă însă, starea ei de sănătate s-a agravat şi s-a întămplat nenorocirea.

Mobilizare pentru cei doi copii rămaşi orfani Articolul continua dupa reclame …

loading...

Localnicii au anulat orice eveniment și strâng bani pentru a-i ajuta pe cei doi băieţi ai femeii, în vârstă de 14 şi 18 ani. Apropiaţii asistentei medicale au lansat un apel umanitar, pentru a îi ajuta pe cei doi copii rămași fără mamă şi fără tată.

“Bună seara! Cu siguranţă nu putem exprima în cuvinte durerea pe care azi un înger ne-a lăsat-o în suflet luându-şi zborul spre un loc lipsit de suferinţă! A lăsat însă ăn urmă doi copii care acum, mai mult ca niciodată, au nevoie de sprijin. Doresc să fac pe aceasta cale un apel catre cei care au îndrăgit-o pe Magdalena, mama eroina, femeie exemplu şi om cu suflet imens. Am început deja de azi strângerea unor sume de bani simbolice pentru ai ajuta financiar pe cei doi băieţi, încercând astfel să îi lipsim măcar de grija financiară chiar dacă durerea din sufletul lor nu va putea fi ştearsă niciodată. Cei care doresc să contribuie sunt rugaţi să aducă sumele la Lucreţia Tomanu ori Roşu Lenuţa! Haideţi să ne mobilizăm pentru această cauză! Vă mulţumesc”, este apelul făcut pe rețelele de socializare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv