Alina de 34 de ani, mama unui băieţel de 14 ani a fost ucisă şi aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania. Video

În dimineaţa zilei de luni, lucrătorii de la salubrizare, în timp ce goleau containerele de pe strada Móstoles, aflată în municipalitatea La Sabatera de Moraira, locuită în principal de străini, au găsit cadavrul unei femei aruncat într-un tomberon, scriu cei de la observator.tv

Imediat, muncitorii de la serviciul de curățenie au anunţat autorităţile, care au demarat cercetările pentru prinderea criminalului. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că tânăra era tăiată în zona gâtului, dar şi pe antebrațe, sugerând că a încercat să se apere de atacul bărbatului.

Ieri, poliţia din oraşul Moraira, Spania l-a arestat pe Arthur K, un bărbat de 59 de ani, de origine olandeză, după ce a recunoscut că şi-a ucis cu sânge rece iubita, o tânără româncă pe nume Alina Mocanu, care avea 34 de ani şi era mama unui băiat de 14 ani, relateaz diarioinformacion.com

Conform publicaţiei locale El Pais, trupul neînsufleţit al româncei era înfăşurat într-un cearceaf plin de sânge și era brăzdat de tăieturi ale unei arme albe.

Românca şi olandezul aveau o relaţie de peste doi ani, locuiau împreună, iar în noaptea de duminică, aceştia s-au certat, iar Alina a fost atacată cu cuţitul de iubitul ei, un cetăţean olandez care are afaceri în domeniul imobiliar. Între cei doi existau mereu certuri, iar în luna iulie, tânăra obţinuse un ordin de restricţie împotriva individului. Românca se împăcase de curând cu olandezul.

loading...

Olandezul a fost arestat, fiind predat unei cazărmi a Gărzii Civile din Alicante. Alina era mama unui băiat de 14 ani, potrivit publicaţiei levante-emv.com.

Ancheta continuă, mai ales că arma crimei încă nu a fost găsită. Oamenii legii vor face precheziţii atât în locuinţa unde a avut loc crima, cât şi la sediul agenţiei imobiliare deţinute de presupusul criminal.

Sursă VIDEO: Vaya Noticias Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv