O femeie de 68 de ani din Trifeşti/Iaşi a fost bătută de crunt de un bărbat de 65 de ani

Aseară în jurul orei 18:00, în satul Hermeziu din comuna Trifeşti, judeţul Iaşi, comunitatea celor care trăiesc acolo a fost devastată de faptul că, o localnică de-a lor a fost bătută crunt de un individ foarte periculos.

Victima se numeşte Negru Elena şi are respectabila vârstă de 68 de ani, iar agresorul a fost identificat în persoana lui Neculcea Nicu de 65 de ani, locuitor al aceleiaşi localităţi.

În mica comunitate a localiţăţii, agresorul şi fiul lui sunt cunoscuţi ca fiind mari consumatori de alcool şi oameni foarte periculoşi. Încă nu se cunoaşte cauza pentru care femeia a fost bătută, dar s-a aflat că, după ce poliţiştii l-au reţinut, agesorul a fost eliberat şi lăsat să plece acasă.

Din primele informaţii, se pare că Neculcea Nicu şi fiul lui, fac legea în mica localitate, terorizând şi ameninţând tot satul.

Informaţiile au fost primite pe numărul de whatsapp al redacţiei de la Antena24.ro Atenţie, articolul conţine imagini cu un puternic impact emoţional. Autor articol: Mihai Căldăraru

loading...