Un bărbat împreună cu soţia lui şi-au omorât în bătaie bunicul de 84 de ani. Cei doi soți riscă acum ani grei de pușcărie

În perioada 12-14 februarie 2020, soţii Cornăţanu Laurenţiu şi Cornăţanu Adina Maria au exercitat la locuinţa de domiciliu, acte de agresiune fizică de o intensitate ridicată asupra victimei G.V., în vârstă de 84 de ani, bunicul inculpatei cu care aceştia convieţuiau, provocându-i victimei leziuni traumatice severe care i-au provocat în final decesul, survenit în data de 16 februarie 2020 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde victima se afla internată din data de 15 februarie 2020.

Conform relatărilor celor de la vocea-olteniei.ro, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Cornăţanu Laurenţiu şi Cornăţanu Adina Maria, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În zilele ce urmează, cei doi soţi presupuşi vinovaţi de moartea bătrânului urmează a fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea, Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea şi Serviciul Operaţiuni Speciale Vâlcea.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

loading...

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul vocea-olteniei.ro