Un bărbat din Bistrița a făcut amor cu propria fiică şi au împreună un copil: “Totul a fost cu consimțământul ei”

O faptă incredibilă a fost descoperită de curând în Bistriţa-Năsăud. Un tată şi-a abuzat sexual fiica timp de mai mulţi ani. Se pare că fiica lui era atunci minoră, iar din din relația imorală și interzisă a rezultat un bebeluș, scriu cei de la a1.ro

Poliţiştii au mers să-l întrebe pe acesta dacă este adrevărat, iar bărbatul a avut o explicație revoltătoare. Omul susține că, timp de aproape zece ani, trăiește o poveste de dragoste cu propria sa fiică.

Totul ar fi început în anul 2010, când tânăra era cu siguranţă minoră. Conform unui comunicat transmis miercuri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, bărbatul a întreţinut, în două locuinţe din Bistriţa-Năsăud, raporturi sexuale în urma cărora, în luna mai 2011, adolescenta a născut un copil.

Cu toate că tânăra a împlinit vârsta majoratului, aceasta nu a reușit să scape din ghearele tatălui ei, iar abuzurile au continuat, în mod repetat, fără ca acestuia să-i pese că face un lucru ilegal şi imoral.

În urma anchetei, omul a susținut că nu a greșit cu nimic, raporturile sexuale fiind consimțite. Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată (perioada 2010 – noiembrie 2014) şi incest, în formă continuată. Judecătoria Timişoara a decis arestarea preventivă a bărbatului pe 30 de zile.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai mule informaţii interesante pe portalul a1.ro