Bătrânica bolnavă şi uitată de toţi, a primit ajutor de la Societatea Diego România şi Mihai Căldăraru – Video

Clipe de fericire pentru doamna Doseanu Smaranda de 84 de ani din Bucureşti. Datorită greutăţilor prin care a trecut toată viaţa, Mihai Căldăraru nu putea să rămână impasibil la drama prin care trecea doamna mai în vârstă şi a mers la ea acasă să afle cu ce probleme se confruntă.

Din primul moment când doamna Smaranda l-a văzut pe Mihai Căldăraru i s-a luminat chipul şi l-a primit cu drag în mica ei casă. Aceasta s-a plâns de faptul că din bruma puţină de bani pe care o are lunar, nu a mai reuşit să-şi mai plătească întreţinerea de câteva luni bune şi ar avea nevoie urgentă de ajutor.

Sensibil la nevoile doamnei, Mihai Căldăraru i-a promis bătrânei că va face tot posibilul să o ajute, ştiind că are nevoie de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de curăţenie şi alimente.

În urma campaniei umanitare “Câștigă România, Dăruiește Bucuria“, derulată în mass-media, Mihai Căldăraru, Redactor șef la Antena24, a fost contactat de Societatea Diego România, pentru a face un bine bătrânei apărute pe site-ul stirideactualitate.ro

Cei de la Diego România au venit în sprijinul doamnei Doseanu Smaranda cu un covor şi pachete cu cadouri necesare traiului zilnic. Bătrâna a fost atât de emoţionată, încât cu greu şi-a stăpânit lacrimile de bucurie şi le-a mulţumit din suflet celor care i-au înfrumuseţat viaţa.

loading...

Campania umanitară “Câștigă România, Dăruiește Bucuria” continuă şi în acest moment, iar cei care doresc să ajute pot lua legătura cu Mihai Căldăraru ( autorul articolului ), pe pagina lui de Facebook.

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul Antena24