Video – O badantă româncă de 47 de ani a fost arestată în Italia, pentru că a încuiat într-o magazie, persoana de care avea grijă

Totul s-a întâmplat într-un bloc de pe via Cuneo, în momentul când vecinii au sunat la 112 și au semnalat faptul că o femeie italiancă de 63 de ani, care locuiește în aceeași clădire, țipă cu disperare și cere ajutor. În urma sesizării făcute, la faţa locului s-au deplasat carabinierii, care au identificat locul de unde se auzeau țipetele, o magazie aflată la subsolul clădirii și au descoperit o femeie închisă acolo chiar de „badanta” ei, scriu cei de la rotalianul.com citând ediţia online a ziarului La Stampa.

În cursul dimineții de vineri, 21 februarie 2020, o „badantă” de cetățenie română în vârstă de 47 de ani, despre care se vorbeşte că ar fi de origine din Republica Moldova, a fost arestată în localitatea Nichelino de lângă Torino, acuzată fiind de sechestru de persoană.

Imediat, carabinierii au găsit-o pe îngrijitorea de 47 de ani, care avea cheile de la magazie asupra ei și au eliberat-o pe femeia italiancă din magazie.

Victima le-a povestit carabinierilor că badanta româncă a ținut-o închisă în magazia aceea timp de două zile, cu toate că este foarte grav bolnavă.

Vecinii femeii au declarat că cele vecina lor și îngrijitoarea ei au avut niște discuții aprinse zilele trecute și de aceea femeia româncă a decis să o închidă în magazie. Carabinierii din Nichelino au pus-o pe românca de 47 de ani sub arest pentru sechestru de persoană. Femeia de 63 de ani se află acum în condiții de sănătate precare și este internată într-un azil de bătrâni.

loading...

Sursă VIDEO: Rete7.it Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com