Măi oameni buni, calmați-vă cu coronavirusul, pentru că nu e decât o gripă normală.

Navigând pe Internet, am descoperit o opinie pertinenta, scrisă cu siguranţă de o persoana care a dorit să-şi spună „oful” într-un mod deosebit.

Știați că până acum în anul acesta, de 2020, au murit peste 125.000 de persoane din cauza bolilor transmise prin apă? 125.000 în mai puțin de două luni ! Iar dacă nu știați, de la începutul anului și până acum s-au sinucis mai mult de 160.000 persoane în lume, peste 200.000 au murit în accidente și mai mult de 46.000 mame au murit la naștere.

În jur de 6400 de persoane mor zilnic în accidente de muncă.. atunci ce facem? Nu mai muncim? Nu mai conducem mașini? Nu mai aprindem becul de frică de a nu muri electrocutați?

În ceea ce privește coronavirusul, gripa asta, (pentru că asta e și nimic mai mult), e normal să fie victime, persoanele cu un sistem imunitar slab sunt mai vulnerabile, absolut normal.

Pe net sunt mii de site-uri care dau sfaturi pentru combaterea contaminării, de genul: spălați-vă pe mâini cu săpun și gătirea alimentelor la temperatură ridicată. De parcă nu înveți asta de mic, de la părinții tăi. Articolul continua dupa reclame …

Nu mai digerați tot ce vă dau televiziunile și ocupați-vă de alte lucruri mai serioase. Câți cretini mor pe șosele din cauză că nu semnalizează și îi iau tirurile în plin? Vă spun eu, sunt de ordinul zecilor de mii. Mâine, poimâine o să apară pe piață vaccinul miraculos, contra coronavirusului și toată lumea o să respire ușurată. Ce frumos și romantic 🙂. Cineva o să devină miliardar din cauza naivității “pulimii”.

Neatenția, alcoolul, fumatul, excesele de orice tip, oboseala… omoară, dar PROSTIA omoară și mai rău. Mă înclin.” O zi frumoasă!

PS. ( Text preluat de pe Facebook )