Românul Gabriel Vasile Popa de 50 de ani a murit la locul de muncă în Italia. Lasă în urmă o soţie şi un băiat de 22 de ani

Gabriel Vasile Popa de 50 de ani, era căsătorit și avea un băiat de 22 de ani, student la inginerie în oraşul Brescia. Gabriel era angajat al companiei Arrighini din Cividate Camuno şi lucra la hala din Via Borgo Olcese, în zona industrială a orașului, când deodată a fost lovit în plin de o piesă, care l-a zdrobit, scriu cei de la gazetaromaneasca.com citând Brescia Today.

Observând că acesta este lovit destul de grav, colegii au decis să-l ducă la spital cu mașina, fără să aștepte ajutor: poate au sperat să o facă mai întâi, pentru a-i salva viața. Dar pentru bărbatul de 50 de ani de origine română, care lucra la strung, nu a fost nimic de făcut. Carabinierii au deschis o anchetă, împreună cu tehnicienii serviciului de prevenire și siguranță pe locul de muncă ATS Brescia.

Locul unde a avut loc accidentul de muncă a fost pus sub sechestru, precum și utilajele la care lucra Popa. Trupul fără viaţă se află la spitalul din Esine, la dispoziția autorității judiciare: nu este exclus ca magistratul să dispună o autopsie în următoarele ore.

Vasile Popa locuia chiar în Esine de peste 10 ani. Pe lângă soția sa, lasă în urmă un fiu de 22 de ani, student în inginerie la Brescia. Prietenii și colegii își amintesc de el ca de o persoană bună, mereu disponibil şi foarte muncitor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com