Un român de 33 de ani a murit într-un accident de muncă în Spania, iar un altul este grav rănit

O veste tristă vine în această săptămână din localitatea Chantada – Spania. Un muncitor român în vârstă de 33 de ani a murit în timp ce se afla la serviciu, iar un altul în vârstă de 42 de ani, a fost grav rănit. Cei doi lucrau la o exploatare forestieră a parohiei Sabadelle, scriu cei de la cititulnudoare.ro citând publicația spaniolă La Voz de Galicia.

Teribilul accident de muncă a avut loc luni, 24 februarie, după ora 10.30 dimineața. Un alt lucrător român, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit și a fost evacuat de personalul din Urxencias Sanitare din Galicia, în timp ce pentru românul de 33 de ani nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat mort la locul accidentului.

Muncitorii lucrau la tăierea unor arbori pe un deal, într-o pădure deținută de parohia Sabadelle. Arborele în cădere l-a strivit pe muncitorul român, care nu a mai avut nicio șansă. Celălalt lucrător a fost grav rănit, și a sfârșit cu un picior rupt. El a fost transportat cu elicopterul medical la Spitalul Universitar Lucus Augusti, potrivit galiciapress.es.

Potrivit datelor oficiale oferite de autoritățile spaniole, muncitorul român decedat, în vârstă de 33 de ani, era rezident în orașul Chantada, iar românul rănit, de 42 de ani, locuiește în localitatea Taboada.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro

loading...