Decizie INCREDIBILĂ! Doctorul ieşean Răzvan Constantinescu s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus.

Medicul ieşean Răzvan Constantinescu a întrecut toate aşteptările celor care „fug” speriaţi de coronavirus. Acesta, vorbeşte despre cei care poartă mască împotriva coronavirusului, ca fiind „Imbecili care umblă cu chiloţeii pe nas“, scriu cei de la adevarul.ro

Îndrăzneţul doctor a făcut senzaţie în mediul online, dar şi în mass-media, atunci când s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus. În acest fel, medicul îşi propune să îi lămurească pe românii care poartă mască şi pe care îi numeşte „imbecili”, că virusul nu ar fi atât de periculos precum e perceput public.

Răzvan Constantinescu a scris pe pagina sa de Facebook că se oferă voluntar pentru a fi infectat „cu virusul vieţii”. În acest fel, controversatul doctorul spune că vrea să transmită un mesaj românilor care poartă mască pentru a se apăra de coronavirus.

„Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este uşor de manipulat. Ea nu poate înţelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienţi cu insuficienţă cardiacă severă, BPOC, imunodeprimaţi (aş adăuga eu, şi cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Generaţia ”i-phone” poartă barbă şi glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu ştiu ce ţară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-şi facă rost de vreo leucemie şi apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Şi atunci de ce vă isterizaţi, glezno-barbişoanelor?”, e mesajul publicat de Constantinescu. Articolul continua dupa reclame…

Potrivit datelor publice, până miercuri, 26 februarie, la ora 11.00, niciun ieşean nu a fost infectat cu noul coronavirus.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul adevarul.ro