Unui muncitor român i-a fost furat portofelul cu bani şi acte, de către colegul său italian

Un român care se afla la serviciu, a realizat că nu-și mai găsește portofelul în care, pe lângă acte, avea și suma de 700 de euro. Românul nostru a cerut ajutorul carabinierilor pentru a descoperi cum și unde i-a dispărut portofelul, iar aceștia au deschis o anchetă, scriu cei de la rotalianul.com citând ediţia online La Nazione.

Imediat, aceştia au descoperit în urma verificării imaginilor video de pe camerele de supraveghere instalate la sediul firmei, că autorul furtului este nimeni altul decât tânărul său coleg italian.

Muncitor italian are vârsta de 28 de ani şi este cercetat în stare de libertate de către carabinieri pentru furt agravat, după ce a sustras portofelul unui coleg de muncă de naționalitate română.

Tânărul italian este originar din localitatea Sansepolcro, provincia Arezzo, dar lucrează pentru o societate comercială din Monterchi, o localitate învecinată.

Situația este cu atât mai gravă pentru muncitorul italian, cu cât acesta are deja unele antecedente penale pentru astfel de infracțiuni. Infractorul a fost denunțat în stare de libertate de către carabinieri în cursul zilei de joi, 27 februarie 2020, cu acuzația de furt agravat.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com