A fost găsită ucisă şi îngropată în coteţul porcilor. Claudia de 41 de ani era dată dispărută în Cluj, de două săptămâni

O tragedie demnă de filmele poliţiste s-a întâmplat de curând în localitatea Războieni, judeţul Alba, unde o femeie a fost omorâtă, apoi îngropată în coteţul pentru porci, scriu cei de la observator.tv citând alba24.ro

Ce s-a întâmplat de fapt…

În primul rând, o prietenă și colegă de muncă, a anunţat la poliție, că M. M. Claudia nu a mai apărut la serviciu din data de 15 februarie 2020. Femeia era dispărută de mai bine de 2 săptămâni.

În ziua de 18 februarie, polițiștii din Cluj au cerut ajutorul populației pentru a o găsi pe Claudia, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, care a plecat de la domiciliu în data de 8 februarie și de atunci nu a mai putut fi contactată.

Ciudat este că lipsa ei a fost sesizată doar 9 zile mai târziu, pe 17 februarie, iar niciun cunoscut sau rudă a acesteia, nu a observat că ea a dispărut. Articolul continua dupa reclame …

loading...

În noaptea de 27 spre 28 februarie, poliţiştii a făcut descoperirea macabră în anexa unei gospodării ce aparţine unui bărbat de 47 de ani, din localitatea Războieni, județul Alba.

Criminalul a fost arestat.

În timpul audierilor, A.C., în vârstă de 47 de ani, a avut o atitudine oscilantă, dar, într-un final, a recunoscut că a omorât-o pe femeie și a indicat locul unde a îngropat cadavrul femeii.

În urma cercetărilor, anchetatorii au ajuns să îl identifice pe C.A. din Războieni, “persoană care în data de 8 februarie a exercitat violenţe fizice asupra victimei MMC, prin lovirea repetată a acesteia cu o secure în zona capului, faptă săvârşită la domiciliul inculpatului”.

Ulterior comiterii omorului, “inculpatul a înfăşurat victima într-o pătură, după care a legat-o cu sârmă şi a îngropat-o într-un coteţ pentru porci situat la 50 metri de locuinţa acestuia”, susţin procurorii în rechizitoriu.

Vineri, 28 februarie, magistrații de la Tribunalul Cluj au decis arestarea preventivă a bărbatului de 47 de ani pentru 30 de zile.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv