Doi români au bătut cu bestialitate un tânăr englez pentru că și-a apărat prietena de o agresiune sexuală

În data de 2 decembrie a anului trecut, tânărul englez Declan Bryan, în vârstă de 29 de ani, a fost bătut cu bestialitate de doi români, pentru că aceştia au încercat să o agreseze sexual pe prietena lui, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Cei doi agresori se numesc Alin-Ionuț Apostu, de 19 ani și Alexandru Mocanu, de 35 de ani şi au fost arestat de autorităţile engleze.

Declan Bryan a declarat: „Ne întorceam acasă într-o noapte. Eram eu, două fete și un prieten. Mergeam pe stradă, iar una dintre fete era băută, așa că a trebuit să o ridicăm și să ducem pe brațe, motiv pentru care i s-a ridicat fusta. Atunci au apărut Apostu și Mocanu.”

„Primul a atins-o, apoi și al doilea. Le-am spus să plece, că este vorba despre agresiune sexuală și că pot merge la închisoare. Am încercat să îi îndepărtez. Am fost agent de pază, așa că știu sa dezamorsez o situație. Nu am devenit agresiv, nu mi-am dorit violență. Am crezut că am rezolvat”, a continuat Declan.

„A dat să plece, după care m-a lovit din lateral. Celălalt m-a lovit în față, îmi amintesc. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că eram într-o baltă de sânge”, a declarat Declan instanței

loading...

În urma cercetărilor s-a stabilit că atacatorii români îl loviseră în cap cu picioarele, iar Apostu o bătuse pe una dintre femeile cu care era, iar pe cealaltă a lovit-o în cap.

Declan suferă de boala Von Willebrand, ceea ce înseamnă că sângele său nu se coagulează repede. El a spus: „Aș fi putut sângera până la moarte. Am avut vânătăi severe la față și ochi. Nu am putut să deschid unul dintre ochi ceva vreme”.

Apostu a fost condamnat la cinci ani, iar Mocanu la patru ani de detenție.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net

Atentie! Această imagine vă poate afecta emoţional.