Un român a fost dat în urmărire la Frontieră, pentru că aduce în țară, români din Italia, aflaţi în zonele de carantină

Inventivitaea românilor în afaceri este incredibilă. Acum, în momentul când toată lumea este speriată de temutul “coronavirus”, un român s-a apucat de transportat cetăţeni de-ai noştri, pe ruta Italia – România, scriu cei de la ziarulunirea.ro citând stiripesurse.ro.

Bărbatul este din Prahova şi a fost dat în consemn la frontieră, după ce, speriați să nu fie infectați cu noul coronavirus, vecinii au sesizat autoritățile și l-au pârât că face curse în Italia, de unde aduce români, conform mediafax.ro

Directorul DSP Prahova, Dan Ioniță, a anunțat, sâmbătă, că s-a deplasat în comuna Bătrâni, unde a discutat cu soția bărbatului.

„Respectivul nu are chestionar completat, drept pentru care, pe lângă consemnul dat la frontieră de către poliție, am anunțat și noi DSP Arad și DSP Bihor. Este așteptat să sosească mâine (duminică-n.r.) în țară”, a afirmat Ioniță.

Potrivit acestuia, localnicii au sesizat autoritățile că bărbatul face curse în Italia, de unde transportă români, iar soția acestuia ar fi spus autorităților că bărbatul urmează să vină din zona Verona.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulunirea.ro