O angajată i-a donat patronului ei bolnav un rinichi. Drept recunoștință, acesta i-a făcut un cadou incredibil

O poveste uluitoare de omenie şi recunoştinţă s-a petrecut de curând în Statele Unite. Patronul unei reţele de saloane de înfrumuseţare, avea nevoie urgentă de un transplant de rinichi, acesta fiind de ani de zile dependent de dializă, scriu cei de la stirileprotv.ro

Minunea a venit de la o angajată a unuia dintre saloanele lui de înfrumuseţare unde lucra pe funcţia de manager şi care se cunoşteau de aproximativ 20 de ani. Acia Williams, i-a spus patronului că-i donează un rinichi: „Dumnezeu mi-a spus în acel moment că eu sunt donatorul”.

Ambii au mers la clinică pentru realizarea testelor de compatibilitate, apoi a urmat operația de transplant care a decurs fără probleme. Astfel, bărbatul, care ani de zile a fost dependent de dializă, zâmbește din nou. „Acum pot să alerg din nou, pot să ies la plimbare cu câinii mei din nou”, spune acesta.

Drept răsplată, bărbatul i-a făcut cadou salonul la care femeia era manager.

„I-am dărut lui rinichiul de aur şi am păstrat pentru mine rinichiul aurit, aşa i-am spus, şi o să fie bine”, a declarat Alicia. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Pentru amândoi a fost nevoie de o perioadă de recuperare, iar mama și sora bărbatului le-au fost de mare ajutor în tot acest timp. Când încă era pe patul de spital, femeia a primit o veste la care nu se aștepta și care i-a schimbat viața.

Acia Williams, donatoare: „S-a uitat la mine de pe canapea şi a zis: “OK, pregăteşte-te pentru că îţi voi da salonul”. Iar eu am rămas…”.

Patron: „Este un fel de: “Nu îţi pot mulţumi îndeajuns”. Pentru că tu mi-ai dat viaţa, dar putem începe şi cu tine, să îţi transformi visul în realitate, de a avea propriul salon”.

Acum, cei doi prieteni se pregătesc să redeschidă salonul la care femeia era manager. Însă va avea o nouă înfățișare și un nou patron.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro