Trei români au fost condamnaţi la Londra, după ce au furat bijuterii de sute de mii de lire sterline

Anul trecut în data de 24 martie, trei români au pătruns într-o bijuterie din centrul Londrei, după ce au perforat peretele. Hoţii si-a ales special să dea spargerea în ziua aceea, deoarece afară se desfăşura un semi-maratonul al Londrei, iar zgomotul produs de ei, trebuia să nu se audă, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Cei trei spărgători sunt: Nicolae Sisca, 46 de ani și Sorin Munteanu, 44 de ani, care au primit câte șase ani de închisoare, iar partenerul lor, Florin-Cristin Neagu, fusese deja condamnat la patru ani și jumătate, după ce îşi recunoscuse fapta.

Cum a decurs totul.

Spargerea a fost dată de Sică și Munteanu, în timp ce Neagu a rămas afară pentru a-și anunța partenerii în cazul în care ar fi apărut poliția. Ca să nu fie recunoscuţi, aceştia au acoperit camerele de luat vederi cu o substanță albă. Cei trei au fugit din Marea Britanie în următoarele 48 de ore de la comiterea faptei.

Munteanu și Neagu au fost arestați în România și extrădați anul trecut.

loading...

Apărătoarea lui Neagu a încercat să explice că acesta nu a intrat în clădire, ci a fost doar șoferul grupului. Mai mult, aceasta a spus că spargerea nu a fost atât de minuțios pregătită, cum spusese judecătorul, din cauză că, la un moment dat, infractorii au spart peretele unui magazin de pariuri din aceeași clădire. Nici până la această oră, bijuteriile nu au fost recuperate.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.net