O doctoriță din China s-a lăsat injectată cu un vaccin netestat pe coronavirus, pentru a-și dovedi loialitatea față de partidul comunist chinez

Toate agenţiile de presă din întreaga lume, au preluat ştirea bombă despre un cunoscut medic din China, care s-a lăsat injectată cu un vaccin împotriva coroanvirusului netestat până acum, pentru a-și dovedi loialitatea față de partidul comunist chinez, scriu cei de la stirileprotv.ro citând express.co.uk.

De la apariţia temutului coronavirus, oamenii de știință din China încearcă cu disperare să găsească un antidot, iar odată ce reușesc să producă un vaccin, acesta trebuie să treacă o serie de teste, întâi pe animale și apoi pe oameni, apoi să ajungă la fabricarea lui pe scară largă.

Din câte se ştie, procesul poate dura mai multe luni de zile, însă doctorița Chen Wei a sărit câțiva pași și a testat noul vaccin chiar pe ea și pe șase dintre colegii săi.

Conform presei locale, cunoscutul epidemiolog chinez Chen Wei a fost trimisă de guvernul de la Beijing, la mijlocul lunii ianuarie, la Wuhan, focarul epidemiei de coronavirus, pentru a opri răspândirea bolii.

Partidul Comunist chinez a vrut să arate prin această mișcare că autoritățile se mișcă pe cât de repede posibil pentru a crea un vaccin care să oprească coronavirusul. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Pe contul de pe platforma de socializare chineză Weibo al armatei, de curând au fost postate mai multe imagini din timpul evenimentului, apoi acestea au fost șterse, doar ca au rămas pe contul de twitter Ambar Sachelaridi.

„Facem tot ce putem pentru a produce vaccinul.Trebuie să luptăm pentru a aduce vaccinul în spitale și să oferim suport tehnic pentru a câștiga această bătălie”, a declarat Chen pentru televiziunea de stat din China.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro