REVOLUŢIE în lumea medicală! A fost TESTAT cu succes VACCINUL pentru CANCER…

O veste incredibil de bună, bucură toţi medicii şi pacienţii din întreaga lume. Cea mai cruntă boala care devastează încet şi sigur omenirea este pe cale de a fi eradicată în totalitate, scriu cei de la all4romania.eu citând The Telehraph.

Cercetătorii din divizia luptei împotriva cancerului de la Universitatea Stanford va începe testele pe subiecți umani, pentru un vaccin împotriva cancerului

După atâţia zeci de ani, este pentru prima dată când un posibil remediu pentru cancer ajunge în faza de teste pe subiecți umani. Tratamentul se administrează sub formă de injecție într-o tumoare, care declanșează un răspuns al organismului și atacă toate tumorile. Specialiștii spun că tratamentul nu este foarte scump și că probabilitatea să provoace reacții adverse este foarte mică.

Vaccinul a fost deja testat pe animale, nouă din zece au fost deja vindecate după un singur vaccin, iar celelalte, după cel de-al doilea vaccin.

Activarea unor anumite celule în tumori elimină tot riscul de metastază în cazul șoarecilor, au descoperit cercetătorii prestigioasei Universități Stanford. Acum, cercetătorii au început recrutarea pacienților cu limfom pentru a participa la testarea umană a vaccinului. Articolul continua dupa reclame …

Injectarea unor cantități minuscule de agenți imuno-stimulanți direct în tumorile solide ale șoarecilor elimină toate urmele de cancer din animale, printre care și metastazele îndepărtate și netratate.

Abordarea funcționează pentru numeroase tipuri de cancer, inclusiv cele care apar spontan, potrivit studiului realizat la Universitatea Americană Stanford.

”Când folosim acești doi agenți împreună, observăm eliminarea tumorilor din întreg corpul”, a spus Ronald Levy, profesor de oncologie la Stanford. ”Această abordare nu solicită activarea întregului sistem imunitar și nici dezvoltarea specifică a unor celule imunitare ale pacientului”, a adăugat cercetătorul.

”Nu cred că există o limită în ceea ce privește tipul de cancer pe care vom putea să îl tratăm, atât timp cât sistemul imunitar a reușit să se infiltreze în acesta”, a adăugat omul de știință de la Stanford, scriu cei de la extranews.ro