Vezi ce au păţit doi frați care au cumpărat 17.700 de sticle de dezinfectant, pentru a le revinde cu un profit uriaş

O idee “genială” le-a venit la doi fraţi din America, pentru a se îmbogăţii de pe urma coronavirusului. Aceştia sunt Matt și Noah Colvin din Hixson, Tenneseee, SUA şi într-una din zile s-au gândit că pot cumpăra cât mai multe sticle de dezinfectant pentru mâini, ştiind că aveau economii de 15.000 de dolari, scriu cei de la stirileprotv.ro citând wrcbtv.com

Au condus mii de kilometri şi au achiziţionat din magazinele pe unde treceau, un număr 17.700 de sticle de dezinfectant pentru mâini, pe care s-au gândit să le revândă pe timpul crizei cauzate de coronavirus. O sticla costa în jur de 1$, iar la suma investită, câştigul ar fi fost de minim 900.000 de dolari, o sumă ce le-ar fi adus libertatea financiară mult dorită.

Aceştia aveau toată marfa depozitată în garaj şi au postat anunţul de vânzare pe renumitul site Amazon. Observând că ceva nu este în regulă, cei de la Amazon le-a blocat conturile, motivând că aceştia încercau să câștige bani profitând de criza instalată de coronavirus.

”Cea mai mare parte a stocului a fost cumpărat în timp ce conduceam către magazinele de retail din zona Chattanooga. Prețurile de pe Amazon au fost cu siguranță mai mari decât cele retail”, a declarat Matt pentru postul de televiziune WRCB.

Când a fost întrebat dacă își va cere scuze pentru că a cumpărat atât de multe produse de igienizare, în condițiile în care multe familii găsesc cu greu unul singur, el a spus: „Nu, nu cred că aș vrea. În afaceri există câștiguri și pierderi, iar aceasta este o situație în care reducerea pierderilor mele este ceea ce trebuie să fac”. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Acesta a mai adăugat: ”Dacă pot face un mic profit, e bine. Dar nu doresc să ajung în situația de a fi pe primele pagini ale ziarelor ca tipul care are 20.000 de sticle de gel dezinfectant care le vinde la un preț de 20 de ori mai mare”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro