Directori noi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții – AEDOPS ROMÂNIA

Doamna Riccio Daniela, preşedintele Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, anunţa faptul că începând cu data de 17.03.2020, domnul Mihai Căldăraru, a fost numit în funcţia de Director General Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții AEDOPS ROMÂNIA pe o perioadă nedeterminată.

Prin această numire, activitatea domnului Mihai Căldăraru a fost recunoscută oficial, iar implicarea în acţiunile umanitare va fi de acum înainte cel puţin la fel de intensă, fiind axată cu preponderenţă pe ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate.

Doamna Riccio Daniela şi-a dat seama de puterea de muncă a lui Mihai Căldăraru, de priceperea acestuia în ceea ce priveşte derularea proiectelor ce ţin de Protecţie Socială, si fără să stea pe gânduri, l-a primit cu braţele deschise în rândurile Asociaţiei pe care o conduce.

Doamna Riccio Daniela, preşedintele Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, anunţa faptul că începând cu data de 17.03.2020, doamna Tănase Maria, domiciliata Bucureşti a fost numit în funcţia de Director General Adjunct (Protecţie Socială Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții AEDOPS ROMÂNIA pe o perioadă nedeterminată.

Art.4. Atribuţiile Directorului General Adjunct (Protecţie Socială ) al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții AEDOPS ROMÂNIA sunt recepţionează produsele alimentare care urmeaz ă a fi distribuite în cadrul campaniilor umanitare respectiv: Articolul continua dupa reclame …

loading...
  • Câştiga România, dăruieşte bucuria
  • Sărăcia distruge omenia
  • Dăruieşte zâmbete copiilor defavorizaţi şi bătrânilor neajutoraţi
  • Dăruieşte un pic de soare, nu totala nepasare
  • ia măsurile necesare pentru depozitarea şi livrarea produselor alimentare către beneficiari conform Deciziei Directorului General
  • întocmeşte anchete sociale împreună cu voluntarii Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale din str. Popa Tatu, nr. 78, sector 1
  • efectuează recepţia fizică a mărfii la intrearea în depozitul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități, Copii și Adopții prin AEDOPS ROMÂNIA.

Doamna Maria Tănase este născută în București, a absolvit liceul Alexandru Sahia, este instructor formator şi a făcut cursuri de calificare cosmetica, manichiură – pedichiură şi nutriție. A terminat cursurile de perfecționare în reflexoterapie și biorezonanţă din anul 2004 şi lucreză în domeniul înfrumusețării, iar până în anul 1990 am lucrat în proiectare.